Page 23 - Richter_Patika_2
P. 23

Fehér Andrea:
Egy fiatal légtornász bajnok lány, aki megtanulta leküzdeni a legnagyobb fájdalmat is, hogy önmaga irányíthassa az életét, és ne egy betegség.
Kozmér Alexandra:
Egy ismert táncművész, aki karrierje mélypontra jutásakor sem szűnt meg hinni és bízni önmagában, aki megtett mindent azért, hogy visszanyerje régi helyét
és elismertségét a színpadon.
Lévai Ildikó:
Egy édesanya, aki gyermeke állapota miatt teljesen feladta korábbi életét, hogy felépítsen egy új életformát, és egyúttal megtaláljon egy olyan tevékenységet, amiben önmaga is kiteljesedhet.
Szabó Csilla:
Stressz, túlhajszoltság után egy új életforma, új helyszín, új emberek. Az egykori rendezőasszisztens az önellátó életformában és mások segítésében találta meg
az igazi boldogságot.
Balogh Csilla:
Egy édesanya, aki mert segítséget kérni, így függőségét maga mögött hagyva újjáépítette emberi, családi kapcsolatait.
Merj bátor lenni! Történeteddel másoknak is segíthetsz!
A Te életedben is előfordult már, hogy erőn felül kellett teljesítened, hogy egy mélypontról felállj? Ha szívesen beszélnél róla, másokat biztatva ezzel az újrakezdésre – jelentkezz és írd meg a történeted nekünk június 15-ig.
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő Főnixeket. Jelentkezni a www.richteranokert/fonix honlapon lehet!
23


   20   21   22   23   24