Page 17 - Richter_Patika_18_3
P. 17

Az oki terápia mellett itt is jelentős szerepe van a tengervíz tartalmú készítményeknek. Mérséklik az egyéb (antiallergén, nyálka- hártyalohasztó) készítmények használatá- nak gyakoriságát, hozzájárulva az ezek által okozott kellemetlen mellékhatások (orrnyál- kahártya kiszáradás, hozzászokás veszélye) csökkenéséhez.
És ne feledkezzünk meg az elhúzódó nátha szövődményeiről sem.
Ilyenkor melléküreggyulladás (arcüreg) hom- loküreggyulladás (8-10 éves kor felett) és gyermekeknél gyakrabban középfülgyulla- dás alakulhat ki.
Ha az orrjáratokat folyamatosan tisztítjuk, átjárhatóságukról gondoskodunk – melyre a legtermészetesebb segítséget a tengervizes orrspray-k jelentik-orrfújás/szívás előtt és után – ezektől a szövődményektől jó eséllyel megóvhatjuk magunkat és gyermekeinket.
Az orrszárazság is sok kellemetlen percet okoz.
Sokszor elég egy száraz levegőjű fűtött szoba, vagy éppen egy légkondicionált iroda, vagy az idősebbek által szedett gyógyszerek, melyek pl. orrviszketést, orrvérzést okozhat- nak. Ezekben az esetekben is kiváló segítség a kizárólag természetes anyagokat tartal- mazó tengervizes orrspray.
Dr. Varga Judit
házi gyermekorvos
Összegezve: a tengervizes orr- spray-k 0-99 éves korig számos kórképben biztonsággal alkalmaz- hatók a hozzászokás és mellék- hatások előfordulása nélkül.
17
Orrdugulás ellen, a tenger erejével.
AQUA MARIS® - Hajtógázmentes, tengervizes orrspray
Tengervíz tartalmú, vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.
Gyártó: Richter Gedeon Nyrt. 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Gyógyszerbiztonsági Osztály: +36 1 505 70 32, drugsafety@richter.hu, www.aquamaris.hu
A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Version ID: KEDP/VAADTE, Lezárás dátuma: 2018.03.22.


   15   16   17   18   19